SOMMER OG KLÆR

Denne sommeren har vært våt og kald, spesielt her på Vestlandet. Noen morgener har jeg stått opp til sol, men da jeg er klar til å sette meg ut og nyte sola, så har regnet kommet. Jeg har ikke sjekket hvordan været har vært i resten av landet. 

Så hvordan skal vi få brukt sommerklærne da? Dersom det pøsregner ute, så er det ikke noe koselig å ta på seg sommerkjole, så jeg skal ærlig innrømme at jeg har ikke fått brukt så mye sommerkjoler denne sommeren. Det jeg har brukt mye, er T-skjorter og sommertopper, fordi jeg føler at om sommeren må vi bruke litt andre klær og farger enn resten av året. Det er noe med at vi har forskjellige årstider. Så denne sommerens innkjøp har vært noen nye t-skjorter, topper, og en lett rosa regnjakke (som jeg har hatt mye bruk for). Nå er det kommet høstklær i butikkene, men jeg personlig synes det er litt for tidlig å bruke det. Vi er jo bare i starten av august. Så jeg ønsker å bevare sommeren og sommerklærne litt enda. Høstfargene er ofte litt mørkere. Jordfargene kommer alltid om høsten, og denne høsten er vinrød en farge som vi får se en del av.

Noen klær kan brukes hele året. Som dette skjørtet jeg har bilder av under. Bruk t-skjorte, topper, collegegenser, bluser eller det du måtte ønske til dette skjørtet. Er det varmt kan du bruke det uten strømpebukse. Om vinteren kan du bruke en tykkere strømpebukse og støveletter til. Nå på denne tiden kan du bruke sneakers, sandaler eller pumps til dette skjørtet. Et skjørt kan du style opp eller ned etter ønske eller anledning. Kan brukes både til hverdags og fest. Jeg har enda et håp om at vi kan få noen solrike og varme dager, før høsten virkelig tar til 🌞. For min del så er jeg så heldig at jeg tar meg en uke i Spania til helgen. Så da er det ingen hemmelighet hva jeg tar med meg. Sommerkjoler, shorts og andre sommerklær som jeg ikke har fått brukt denne sommeren. Jeg gleder meg til litt sol og varme 👙👡🌞

Denne tynne regnjakke har jeg brukt mye denne sommeren 💦

Disse er ikke mye brukt denne sommeren ☔️

#sommer #regn #klær #solkrem #mote 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stylecoachgunn

stylecoachgunn

48, Voss

Jeg elsker klær,mote,design, interiør og det å være ute i naturen.Jeg skriver om det som interesserer meg og det som jeg er opptatt av. Er utdannet Stylecoach.

Kategorier

Arkiv

hits