SOMMERINSPO 🌿🌸💋

Nå er det sommer, selv om det mange steder ikke er helt det store sommerværet. Slik som her på vestlandet. Her har det i de siste ukene vekslet mellom sol, regn og overskyet på samme dag. Så vi vet aldri helt om vi skal ta med paraplyen eller ikke. Heldigvis har temperaturen vært ganske bra. 

Uansett vær så tenker jeg at vi må bruke litt av sommerklærne våres. Høst og vinter bruker vi ofte mørke klær, så derfor synes jeg det er fint å bruke lyse eller fargerike klær om sommeren. 

Jeg elsker å ta bilder, og ofte tar jeg bilder av antrekk fra min egen garderobe. 

Jeg har hatt et halvt år kjøpestopp, dvs den 1 juli har det gått et halvt år. Jeg elsker å kjøpe klær, men det har gått veldig fint. Selvfølgelig har jeg sett klær som jeg kunne tenke meg å kjøpe, men det har ikke gått lang tid før det var glemt. 

Det som har vært gøy med dette, er at jeg har vært mer oppmerksom på hva jeg har i garderoben. Har tatt vekk det jeg ikke bruker, og har kombinert klærne mer på kryss og tvers. Altså funnet nye kombinasjoner. 

Nå tenker dere kanskje at jeg har en liste over plagg som jeg skal kjøpe meg i juli, men det har jeg ikke. Tror jeg blir mer bevisst på hva jeg trenger, og hva jeg kommer til å bruke mye. Det er ingen vits i at klær bare henger til pynt i garderoben. 

Under har jeg tatt noen bilder av sommerklær. Bildene har jeg tatt hjemme hos meg selv. Litt sommer inspo 😊.

En hvit kjole er pent om sommeren 🌞jeansskjørt på moten nå 👠

En pen kjole er koselig å ha til bryllup og party 🌺

Vil ønske dere en god helg 🌿🌺

#klær #sommer #stylecoach #stylist #kjole #jeans 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stylecoachgunn

stylecoachgunn

48, Voss

Jeg elsker klær,mote,design, interiør og det å være ute i naturen.Jeg skriver om det som interesserer meg og det som jeg er opptatt av. Er utdannet Stylecoach.

Kategorier

Arkiv

hits